Nätverk > ADSL > TP-Link TD-W8961ND - 300M (...)
Besökare: 42 896 319
Facebook
Kategorier

Artnr eller Benämning


TP-Link TD-W8961ND - 300Mbps Wireless N ADSL2+ Modem Router

Artikelnr: 8960

550 Sek
440 Sek exkl

Finns i
Malmö
Internet

•ADSL-modem, NAT-router och trådlös N accesspunkt i en enhet ger en enda nätverkslösning
•Utmärkt för on-line spel, vilket gör Internet-samtal eller ens HD-video streaming
•QoS gör slät VoIP / IPTV streaming och lag-gratis online gaming
•Stödjer IPSec VPN tunnlar för säkerhet förbindelsen mellan företaget"s nätverk och ditt hem eller kontor

•ADSL-modem, NAT-router och trådlös N accesspunkt i en enhet ger en enda nätverkslösning
•Utmärkt för on-line spel, vilket gör Internet-samtal eller ens HD-video streaming
•QoS gör slät VoIP / IPTV streaming och lag-gratis online gaming
•Stödjer IPSec VPN tunnlar för säkerhet förbindelsen mellan företaget"s nätverk och ditt hem eller kontor
3-IN-1-enhet
TP-Link Wireless N ADSL2 + Modem Router (TD-W8961N) är en allt-i-ett-enhet som kombinerar funktionerna i en hög hastighet DSL-modem, en 4-Port 10/100Mbps NAT-router och en Wireless N accesspunkt. TD-W8961ND är utformad för att ge dig en enda lösning för att förvärva och dela höghastighetsanslutning till Internet via en fast / trådlöst nätverk.

ACCESS höghastighetsuppkoppling till Internet
Stöd de senaste ADSL-standarder för att ge högre prestanda (upp till 24 Mbit / s nedströms och uppströms 3.5Mbps) och längre räckvidd från din Internet Service Provider (ISP) Digital Subscriber Line Access Multiplexer (DSLAM), bringar TD-W8961ND med den mycket högre hastighet än en uppringd anslutning utan att binda upp telefonlinjen. Enheten hanterar även TR-069, som automatiskt uppdaterar firmware och andra inställningar när de blir tillgängliga från din ISP.

Delad Internet via trådlöst
Uppfyller IEEE 802.11n-standarden, kan användare skapa ett trådlöst nätverk och få upp till 15x hastighet och 5X utbudet av konventionella 11g produkter. Nu kan du dela din höghastighetsanslutning till DSL Internet-anslutning, foton, musik, videor, skrivare, Network Attached Storage (NAS) och till och med den bandbredd som konsumerar applikationer som HD-video streaming trådlöst som inte kan tillmötesgås genom 11g produkter, från var som helst i hela hemmet eller till gården! TD-W8961ND stöd för QoS för en smidig VoIP / IPTV streaming och lag-gratis online gaming.

Dessutom innehåller den här enheten dubbla aktiva brandväggarna (SPI och NAT) för att skydda ditt nätverk från eventuella attacker via Internet. För att förhindra obehörig trådlös åtkomst till ditt nätverk, stödjer enheten senaste kryptering inklusive WEP, WPA och WPA2.

SNABB SÄKER SETUP
QSS eller Quick Security Setup är en praktisk funktion som tillåter användare att nästan omedelbart setup sin säkerhet genom att trycka på QSS knappen på den trådlösa routern eller ange PIN-koden i nätet kortet, det upprättas automatiskt en WPA2 säker anslutning, omedelbart skyddar ditt nätverk . Med bara ett klick på QSS knappen, upprättas automatiskt en WPA2 säker anslutning för fasta säkerheten på under en minut.

Skydda dina data
Med IPSec VPN-funktion,-W8961ND tillåter TD off-site eller resande användare säker åtkomst till företagets"centrala nätverk via Internet. VPN är en förkortning för Virtual Private Network, som creats krypterade tunnlar via Internet mellan bolaget´s privata nätverket och fjärrkontrollen eller resande användare på annan plats. Dessa tunnlar använder virtuella förbindelser i stället för den särskilda, verkliga förbindelse såsom hyrda. Med IPSec VPN-funktion, TP-Link TD-W8961ND är inte längre bara ett trådlöst ADSL-modem, kan det fungera som en VPN-gateway, som stöder upp till 10 IPSec VPN tunnlar simutaneously. Som sådan kan användare möjliggöra fullständiga uppgifter privatlivet för tillgång och utbyte av användare´s mest känsliga data från hemmet till företagets nätverk eller mellan lokalkontor säkert.

ENKEL ATT ANVÄNDA
Enheten levereras med en CD med en Easy Setup Assistant som hjälper dig steg för o för att slutföra din Internet-anslutning, trådlösa nätverksinställningar och konfiguration säkerhet. Denna funktion gör även nybörjare att installera routern produkter utan att offra några viktiga funktioner, bara spela den automatiska springa CD medföljer ha ditt nät som snabbt och utan krångel.

Besök Satpro.se på ShopMania