Nätverk > 3G/4G > Netgear AirCard 810S
Besökare: 39 517 092
Facebook
Kategorier

Artnr eller Benämning


Netgear AirCard 810S

Artikelnr: 3324

1 899 Sek
1 519 Sek exkl

Fri frakt i Sverige

 

Finns i
Malmö
Internet

Mobilt internet så enkelt och snabbt att du kommer vilja byta ut ditt bredband.

Mobilt internet så enkelt och snabbt att du kommer vilja byta ut ditt bredband. Netgear AirCard ger en komplett översikt över din datamängd, låter dig ladda telefonen, läsa e-post, sms och nyheter. AirCard ger dig internet på ett säkert sätt, så att du kan känna dig trygg på det trådlösa nätverket även i full offentlighet.

4G LTE Category 11 – och de flesta andra anslutningar

Netgear AirCard 810 ansluter till det senaste 4G-gränssnittet, Kategori 11, liksom alla andra nätverk, ända ner till vanlig HSPA om inga andra nätverk finns. Detta är ett mobilt bredband som du kan ta med dig i stort sett överallt i världen och få hastigheter upp till 600 Mbps.

Säker, snabb och användarvänlig

Brödtext-kod:
Användarvänliga AirCard 810 hjälper dig att skapa ett trådlöst nätverk och att hålla detta säkert. Om du vill dela med dig av det goda kan du enkelt och smidigt ställa in gästkonton utan att göra några kompromisser med säkerheten. AirCard är varken stor eller klumpig och erbjuder en 2,4" pekskärm som låter dig redigera inställningar direkt på enheten.

Upp till 15 användare på samma gång

När alla har med sig både dator, mobil och möjligtvis surfplatta kommer du vara tacksam över hur många användare AirCard 790 kan ta hand om. Utflykt med hela familjen eller sammankomst med en grupp vänner – det har aldrig varit lättare att ansluta alla.

Batteri och laddning

Det bästa med att vara mobil är naturligtvis att man inte ska behöva hålla sig i närheten av eluttag. AirCard har 11 timmars batteritid vilket gör en hel dags användning utan laddning möjlig.

AirCard app

Du kan enkelt ställa in och ändra inställningar på AirCard genom att använda den egna appen som är tillgänglig för iOS, Android och Kindle.

Modem
Anslutningsteknik: Trådlös
Formfaktor: Extern
Typ: Mobil hotspot
Max överföringshastighet: 600 Mbps
Batteri
Teknik: Litiumjon
Header
Förpackad kvantitet: 1
Märke: NETGEAR
Modell: 810S
Produktlinje: NETGEAR AirCard
Tillverkare: Netgear
Mått och vikt
Bredd: 11.2 cm
Vikt: 132 g
Höjd: 6.86 cm
Djup: 1.545 cm
Mobilt bredband
Cellulärt protokoll: HSPA, HSPA+, LTE, DC-HSPA+

Filer

Datablad

Besök Satpro.se på ShopMania